Dit is een voorbeeldpagina

Zoek holistische behandeling

Zoek holistische behandeling

Wellness in Mind

Wellness in Mind

Online Beschikbaar

Nederlands, Engels

Alle fotos bekijken

Alle fotos bekijken

Alle fotos bekijken

Kinga de Wit

Kinga de Wit

Op Holimoni sinds 28 oktober 2023

Op Holimoni sinds 28 okt. 2023

Welkom in mijn Holistisch Wellnesscentrum, waar JIJ als mijn cliënt wordt beschouwd als het centrum van jouw Universum. Ik geloof dat alles in ons leven een weerspiegeling is van wat er binnenin gebeurt. Echte genezing komt dus van binnenuit. Door de betekenis/boodschap van onze problemen, patronen en pijnen te begrijpen, kunnen we ze oplossen of er op z'n minst belangrijke lessen uit trekken.​ Ik heb zelf persoonlijke evaring met veel van de problemen en klachten waar mijn cliënten mee worstelen. Alles wat ik aanbied heb ik zelf uitgeprobeerd en de kern van "wat werkt" eruit gehaald voor mijn cliënten. Omdat ik zelf met bepaalde problemen te maken heb gehad en deze opgelost heb (met vallen en opstaan, bloed, zweet en tranen) weet ik waar je als cliënt tegenaan kunt lopen en hoe je de obstakels kunt omzeilen danwel overwinnen. Waarom kiezen voor Wellness in Mind: Omdat mijn boodschap/aanpak je aanspreekt, goed voelt of met jouw wensen resoneert. Maar ook, omdat ik je EEN UNIEKE MIX aanbied van * persoonlijke en professionele ervaring, * continue bijscholing diverse (alternatieve) modaliteiten, * een holistische aanpak, * en praktische, intuïtieve, lichaamsgerichte, psychologische en spirituele werkwijze die de KERN van het probleem aanpakt. Ik streef ernaar mijn cliënten (jou!) een persoonsgerichte behandeling te bieden om hen te ondersteunen in het verbeteren van hun welzijn.​ Mijn diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot: energetische healing, innerlijk kindwerk, verlichting van chronische pijn en allergie, bewustzijn, zelfliefde, grenzen stellen, NLP, trauma- en lichaamsgericht werk, training en spirituele begeleiding.​ Naast psychologische behandeling bied ik energetische healing aan voor thuis/kantoor en daarnaast ook diensten die gericht zijn op mensen die een diepe missie in zichzelf voelen om de wereld te verbeteren. Je bent van harte welkom!

Specialisaties

Burn-out klachten

Connectie lichaam-geest

HSP

Stress/ontregeling

Chronische pijn

Ervaring

Holistisch psycholoog sinds 2008

Opleidingen & Cursussen

Klinische- en gezondheidspsychologie (Universiteit Leiden), NLP Practitioner (Mind Academy)

Voedingstherapie, Stresscounseling, ADHD/ADD-coaching, Intuïtieve Ontwikkeling, Inner Child Therapy (CIVAS)

Basis- en verdiepingscursus EMDR (Centrum Voor EMDR), Emotional Freedom Techinque - EFT (Bijscholingsinstituut Voor Therapeuten)

Time Line Therapy (TM) Practitioner en Master Practitioner (NLP_Ac), Kundalini Reiki (Sharana), OldPain2Go® (Steven Blake), Soul Realignment® (Andrrea Hess), Edelsteentherapie (Centre of Excellence)

Psychosomatics (Henk Fransen), Where Trauma is Stored in Your Body - Shift It (Evette Rose), Breathwork Teacher Training Certificate Course (Jessica Fleming)

Training Anders Leren Kijken naar je Kind (Rian van Wel), Training Stop met Opvoeden (Rian van Wel), Basistraining ACT (Bekker Onderwijs- en Psychologisch Advies)

Healing Trauma and Emotional Stress (Evette Rose) + vele anderen

Extra’s

Verzekering

Niet gedekt

KvK

Ja

Wellness in Mind

Holistich Psycholoog, Coach, Healer, Ademwerk, NLP, Time Line Therapy, Akasha Kronieken, HSP, angst, assertiviteit, innerlijke kracht, intuïtie, manifestatie

© 2023 Holimoni, V.O.F.